Η IKUSI παρουσίασε πρόσφατα "> IKUSI JSBA103 Νέο σετ Ενισχυτή Ιστού με τροφοδοτικό

IKUSI JSBA103 Νέο σετ Ενισχυτή Ιστού με τροφοδοτικό


Technology

Η IKUSI παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο σετ ενισχυτή ιστού με τροφοδοτικό και συγκεκριμένα το JSBA103 που αντικαθιστά το προηγούμενο σετ JSBA100, προσθέτοντας μια σειρά πλεονεκτημάτων.

Το σετ έρχεται στην έκδοση για το κανάλι 60 που χρειαζόμαστε τώρα, αλλά είναι ήδη διαθέσιμη και η έκδοση για το κανάλι 48 που χρειάζονται οι άλλες χώρες και θα χρειαστούμε και εμείς σε 2 χρόνια με το δεύτερο ψηφιακό μέρισμα.

Δύο πολύ σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι οι εξής:

  • Η στάθμη εξόδου έχει ανέβει από τα 106 dBμV στα 113 dBμV, εξασφαλίζοντας ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει ενδοδιαμόρφωση ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί σε περιοχές με ισχυρά σήματα.
    Πρακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν ενισχυτής κεντρικής, αφού η στάθμη εξόδου του είναι αντίστοιχη των ενισχυτών της σειράς NBS-600 της Ikusi !
  • Το τροφοδοτικό στο kit έχει αντικατασταθεί σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αντί για το APB-124 που είχαν τα JSBA100, τα νέα κιτ JSBA-103 έχουν το καλύτερο καινούριο (και ακριβότερο) switching APB-224-M, χωρίς να αυξηθεί η τιμή τους.

Να σημειωθεί επίσης ότι το APB-224-M μπορεί να εντοιχιστεί και σε τυπικό ηλεκτρολογικό κουτί 80×80 mm.

Ο ενισχυτής SBA-103 υποστηρίζει DC bypass για ενεργές κεραίες, παρέχει τάση +12 VDC και +24 VDC, παρουσιάζει πολύ χαμηλό βαθμό θορύβου, ενώ στεγάζεται σε σκάφος από ζαμάκ με κονέκτορες F. Επίσης, το gain του ενισχυτή ξεπερνά τα 34 dB με εύρος ρύθμισης 0-15 dB.

Το switching τροφοδοτικό APB-224-M έχει μικρό μέγεθος, διαθέτει 2 εξόδους UHF, ενώ δεν χρειάζεται να τρυπηθεί ο τοίχος για τη στερέωση, καθώς διαθέτει ειδική κόλλα για άμεση επιτοίχια προσάρτηση.

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο.

Η τιμή λιανικής για το νέο πακέτο ενισχυτή + τροφοδοτικό είναι ίδια με του JSBA100, δηλαδή 28 € + ΦΠΑ, αλλά – όπως μας ενημέρωσε η εταιρία – θα διατίθεται σε προσφορά από τώρα μέχρι το τέλος Αυγούστου σε τιμή λιανικής 21,60 € + ΦΠΑ.

Info: IKUSI Hellas, τηλ: 210 9852935, www.ikusi.gr

Aναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά: Datasheet_JSBA-103-C60-C48_en.pdf