Κάτοπτρο Ikusi RPA120 Ku Offset με βάση AZ EL


Technology

Ένα κάτοπτρο διαμέτρου 1,20μ είναι πάντα μία καλή λύση για ενισχυμένες λήψεις, ενώ η χρήση του μπορεί να αφορά ιδιώτες, επιχειρήσεις, κεντρικές εγκαταστάσεις και αρκετές άλλες περιπτώσεις. Το RPA-120 της IKUSI ανήκει στην κατηγορία των παραβολικών κατόπτρων με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό για συστήματα λήψης single και multi-user. Διαθέτοντας ιδανικά χαρακτηριστικά λήψης και υψηλής ποιότητας κατασκευή, η δορυφορική κεραία RPA-120 επιτρέπει λήψη υψηλού επιπέδου για συστήματα HDTV, αλλά και UHD.

Το συγκεκριμένο κάτοπτρο χαρακτηρίζεται από υψηλή σταθερότητα, αξιόπιστη λήψη και μεγάλη διάρκεια ζωής, διαθέτει ανακλαστήρα από γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση πούδρας πολυεστέρα και στιβαρή βάση AZ/EL από γαλβανισμένο ατσάλι. Επίσης, το RPA-120 διατίθεται σε ατομική συσκευασία, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι πραγματικά αξιόλογα.

Καταρχήν, η πραγματική διάμετρος είναι 1245 x 1348 mm, ενώ η απολαβή φθάνει τα 42,4 dB @ 12,75 GHz. Η επίστρωση του ανακλαστήρα είναι από γκρι πολυεστέρα, δέχεται LNB με feed 40 mm, ενώ ο ιστός εδάφους πρέπει να έχει διάμετρο μεταξύ 40 ~ 60 mm. Το υλικό του ανακλαστήρα είναι γαλβανισμένο ατσάλι και το συνολικό βάρος ανέρχεται στα 13,30 kg.

Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά, διαθέτει και κάτοπτρα διαμέτρων 80 εκ και 1μ.